sâmbătă, 1 septembrie 2012

Am testat: Eucerin Intim Protect Cleansing Lotion

Am pus mâna pe o mostră de Eucerin Intim Protect Cleasing Lotion, care sub forma de produs arată așa:



În general nu îmi place să folosesc asemenea produse, medicul specialist mi-a recomandat săpunurile pentru copii, preferatul meu momentan este sapunul Johnson's Baby cu extract de lapte, în ambalaj verzui. Totuși, s-a întâmplat (a se citi: săpunul se juca de-a v-ați ascunselea la duș și era și mostra la îndemână) să testez acest produs iar acestea sunt concluziile mele (dat fiind faptul că nu l-am testat mai multa vreme, e vorba doar de prima impresie):

  • Loțiunea are o textură plăcută, curăță foarte bine și lasă în urmă o senzația de curat alunecos, eu fiind obișnuită cu senzația de curat scârțâitor (nu știu cum să le descriu mai bine de atât). Acest lucru nu este neapărat unul rău, pentru că poate săpunul și usucă puțin pe când loțiunea nu. 
  • Parfumul mi s-a părut mult prea tare, mi s-a părut că deschid un gel de duș bărbătesc. Poate un alt tip de parfum ar fi mai potrivit pentru un asemenea produs. Sau, și mai bine (și asta ne sfătuiesc și medicii), parfum lipsă, există mai puține riscuri de a avea probleme (alergii, infecții, iritații, știți voi)
  • Pe termen mediu, senzația de curat se menține și per total e plăcută.


Produsul se laudă că respectă zona intimă, oferă o curățare blândă datorită extractului de acid lactic, ajută la calmare iritațiilor și este potrivită pentru curățarea delicată.

Pe mine însă nu m-a convins total, adică nu am rămas atât de impresionată de el încât să renunț la săpunul pe care îl folosesc de atâta timp cu rezultate bune și foarte bune. Nu o sa fiu totuși prea categorică, s-au putea ca la un moment dat să am nevoie sau să mi se pună pata pe senzația dată de Eucerin.

Voi ce părere aveți? Cum vi se pare acest produs? L-ați testat? 

Ca de obicei, aștept cu drag părerile, ideile și comentariile voastre!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu